KIRIKKALE
24°
03:18

İkindi'ye Kalan Süre

Kırıkkalegücü, Artvin Hopaspor’u gözüne kestirdi!

Kırıkalegücü, hafta sonu oynayacağı Artvin Hopaspor için tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda puan kaymeden kırmızı lacivertliler, bu hafta sahasında 3 puan alarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor.


8 PUANLA 10’UNCU SIRADA YER ALIYOR
TFF 3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Kırıkkalegücü FK, ligde 4 maçtır galip gelemeyen Artvin Hopaspor’u evinde ağırlayacak. Son olarak Küçükmece Sinopsor’a deplasmanda mağlup olup 4 maçlık galibiyet serisi bozulan Kırıkkalegücü, ligde 8 puanla 10.sırada yer alan Artvin Hopaspor karşısında yeniden çıkış arayacak.

MAÇ NE ZAMAN?
TFF 3.Lig 1.Grup 9.hafta karşılaşmasında Başpınar Stadı’nda oynanacak Kırıkkalegücü FK-Artvin Hopaspor maçı 5 Kasım Pazar saat 14:00’de başlayacak.

KIRIKKALEGÜCÜ EVİNDE KAYBETMİYOR
Kırıkkalegücü FK, ligde içerde oynadığı K.Maraşspor, Edirnespor, Karabük İdman Yurdu mücadelelerinde galip gelerek Başpınar Stadı’nda bileği şu ana kadar bükülmedi.

Haber:Burak Şenol

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor, son nefeste galip

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor evinde galip geldi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü FK, Arguvanspor’a konuk oluyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

67664

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171